Gebruik FTP prikbord:

Gebruik dit prikbord voor problemen die je hebt m.b.t. FTP servers opzetten of problemen met je clients. Het is voor iedereen toegestaan om een bericht te plaatsen en vragen is gratis. ;) Naast de beheerder zullen vele bezoekers je vraag kunnen lezen en wellicht je een handje helpen. Schrijf in je bericht duidelijk wat je wilt weten en welke programma's je gebruikt, zodat je één keer hoeft uit te leggen wat jouw situatie en doel is.

Let op:

Geef nooit je account gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) aan iemand die je niet kent! Doe je dit wel, heb je kans dat iemand daar misbruik van maakt. Hou altijd dit soort gegevens voor jezelf!

Algemene regels:

De algemene huisregels van Startpagina zijn hier ook gewoon van toepassing. In het kort komt het erop neer dat scheldpartijen en dreigementen niet zijn toegestaan. Hou het netjes. Berichten die niet in overeenstemming zijn met de regels zullen worden verwijderd.

Hulp:

Voor hulp met het prikbord, probeer eerst even de FAQ te lezen. Mocht je er niet uit komen, kan je een mailtje sturen via de Contact pagina.

Oude berichten:

Kijk bij een bericht naar de datum. Oude topic's (ouder dan een jaar) zijn vaak niet meer van toepassing en het is niet nodig als deze berichten weer bovenaan komen te staan. Heb je een soortgelijke vraag als in een ouder topic, mag je gewoon een nieuw bericht starten.

Misbruik melden:

Ben je van mening dat een bepaald bericht niet thuishoort op dit prikbord? Meld dit dan door te klikken op de link onderaan het betreffende bericht (Bericht rapporteren). Hiermee help je het prikbord schoon te houden.

Verder wens ik je heel veel plezier op het prikbord! :)